Prikbord

Prikbord

Benieuwd naar de laatste nieuwtjes van vzw IN-Z training & begeleiding? Welk aanbod in de kijker staat? Welk evenement of activiteit er gepland staat? ...
Dan zit je hier op de juiste plek!

30 januari 2019

IN-Z traint en begeleidt nu ook

Sinds begin dit jaar is de activiteitenboom van IN-Z een tak rijker. Voortaan biedt IN-Z ook training en begeleiding aan. Dat werd mogelijk doordat IN-Z vzw Agora overnam, wat door beide partijen als positief werd ervaren. IN-Z zal het kwaliteitsvolle aanbod van persoonsgerichte training en begeleiding waarvoor Agora in Limburg en Vlaams-Brabant bekendstond, verder uitbouwen. Op die manier wil IN-Z nog beter inspelen op de evolutie van de arbeidsmarkt en de toenemende nood van werkgevers op het vlak van medewerkersbeleid.

Met de in huis gehaalde expertise richt IN-Z haar pijlen zowel binnenshuis als buitenshuis. Werknemers van IN-Z kunnen rekenen op extra bagage voor een kansrijkere loopbaan binnen of buiten IN-Z. Op de markt kunnen werkgevers uit non-profit en profit IN-Z inroepen voor begeleidingsnoden op hun specifieke terrein. IN-Z kan daarbij terugvallen op meer dan twintig jaar sociaal, flexibel en duurzaam ondernemen. 

30 januari 2019 Ga elke dag fluitend naar je werk
Lees meer
14 juni 2018 Heb jij een droom van een job?
Lees meer
27 februari 2017 Beginnend leidinggeven
Lees meer