Over agora

Agora, dé energieboost voor een gezonde werkgeest!

Agora geeft de nodige vitamines aan iedereen die zichzelf op professioneel vlak wil versterken,
zowel in de zoektocht naar werk als in de uitvoering van de huidige job.

Onze visie

Als professionele organisatie voor training en begeleiding is Agora, net zoals een marktplaats, een open plaats voor iedereen die op zoek is naar professionele groei en ontwikkeling. Het is de plek waar vraag en aanbod samenkomt, waar mensen meenemen wat ze willen, wat ze nodig hebben of kunnen gebruiken.

Vanuit onze hoofdzetel te Heusden-Zolder en onze afdeling te Heverlee gaan we met ons vast team van trainers gans Vlaanderen rond om onze expertise aan te bieden. Hier begint alles met het erkennen van onze sterkte, wat ‘verkopen’ we en wat niet. Dit durven omschrijven en ervoor uitkomen maakt dat klanten gericht naar ons toekomen wanneer ze bij ons een invulling van hun nood zien.

Bij elke training/begeleiding die we aanbieden, is het de bedoeling dat we waarmaken wat we ‘verkopen’. Dit doen we door onze typerende aanpak: En onze typerende medewerkers: dynamisch, hartelijk en met een goed oog voor de noden en behoeftes van anderen.

Onze expertise

Onze expertise is persoonsgerichte training en begeleiding. Agora werkt met een vast team van trainers, dat zowel werknemers, leidinggevenden, organisaties als werkzoekenden kansen geeft tot groei op een warme en betrokken manier. De trainers benaderen elke persoon als een uniek individu met als doel het versterken van de competenties en het leren omgaan met beperkingen.

Het resultaat dat we hiermee beogen is dat werknemers hun werk beter, efficiënter en met nog meer goesting doen, dat werkzoekenden gemotiveerder en met meer zelfvertrouwen op zoek gaan naar een geschikte job.

Onze medewerkers
 

Operationeel directeur

Heidi Sykora

Administratieve medewerkers

Nergiz Tac 

Trainers

Elien Aerts
Christel Beliën
Nathalie Brouns
Anneleen Brouwers
Maria Cantanna
Anouk Leisner
Kristel Pelckmans
Joke Schoolmeesters
Carolien Timmermans
Dorien Vanderhoeft

Raad van bestuur

Johan Huygen (voorzitter)
Alain Bielen
Anniek Nagels
Luc Vandeweyer